Δήμος Θερμαϊκού | Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία

Λόγω της επιδημίας COVID-19, έχουν ελαττωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας. Λαμβάνοντας υπόψη τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για πραγματοποίηση αιμοδοσιών σε χώρους εκτός Νοσοκομείων, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θερμαϊκού της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», θα υλοποιήσει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή, 26/04/2020 και ώρες 9:00-13:00, στους Ν. Επιβάτες, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επανομής, στο Πολυϊατρείο Επανομής.

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών – αιμοδοτών. Για την προσέλευσή τους, οι εθελοντές – αιμοδότες, θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένο το έντυπο βεβαίωσης κίνησης ή να στείλουν sms στο 13033 με την επιλογή 1.

Για πληροφορίες καλέστε στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θερμαϊκού, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 8:30- 15:30, στο τηλέφωνο 23920 25887.

Μένουμε σπίτι για την οικογένειά μας – δίνουμε αίμα για τον συνάνθρωπο!!!

5 λεπτά είναι αρκετά για να σώσεις μία ζωή!

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email