Πρόγραμμα 55ου Φεστιβάλ «Δημητρίων»

Ένα από τα παλιότερα και σημαντικότερα Φεστιβάλ της πόλης είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και παρουσιάζει στο κοινό του ένα πλούσιο και πρωτότυπο πρόγραμμα, μέσα από τη φετινή του online διοργάνωση.

Από τις 5 έως τις 26 Οκτωβρίου, άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ένα πρόγραμμα, που μετέχουν πάνω από 150 καλλιτέχνες και να απολαύσουν 21 ημέρες συνεχόμενων προβολών.

Καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν σε πρωτότυπες παραγωγές, ειδικά σχεδιασμένες για τα 55α «Δημήτρια», σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Αποστολόπουλου, σε παραγωγές του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και σε μία συμπαραγωγή του TV5MONDE με την ΤV100.

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης χωρίζεται σε θεματικές ενότητες, όπως μουσική, δραματοποιημένες αναγνώσεις, χορός κ.ά., με δικό τους πρωτότυπο μουσικό θέμα η κάθε μία, που δημιούργησε για τα φετινά «Δημήτρια» ο βιολονίστας και συνθέτης, Αντώνης Σουσάμογλου.

Όλες οι παραγωγές των 55ων «Δημητρίων» θα είναι διαθέσιμες, σύμφωνα με το πρόγραμμα, από την ημέρα προβολής τους και έως τη λήξη του φεστιβάλ στο www.e-dimitria.gr.

Ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει δωρεάν την εγγραφή του, να φτιάξει το δικό του προφίλ, να στήσει το δικό του πρόγραμμα και να το παρακολουθήσει όποτε αυτός επιθυμεί μέσα από την οθόνη του κινητού, του υπολογιστή ή του tablet.

Το πρόγραμμα θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται καθημερινά.

Συντονιστείτε μαζί μας στα 55α «Δημήτρια», στο πρώτο ψηφιακό φεστιβάλ του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, το Πρόγραμμα 55ου Φεστιβάλ «Δημητρίων».

Χορηγός Επικοινωνίας: Governet.gr

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email