Διαδικτυακή ημερίδα για την οικιακή οικονομία από τον Δήμο Ηρακλείου και τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Η οικοτεχνία, η χειροτεχνία, η γαστρονομία είναι γυναικεία υπόθεση. Η διασύνδεσή τους με τον τουρισμό» διοργανώνουν την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 11:00 π.μ., ο Δήμος Ηρακλείου και Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.

Ζητούμενο της ημερίδας είναι ενημέρωση επιχειρηματιών, που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην παραδοσιακή οικιακή οικονομία σχετικά με το υπάρχον θεσμικό καθεστώς, τα νέα δεδομένα, που διαμορφώνονται σε θεσμικό επίπεδο, αλλά και την ενεργή συμβολή της οικιακής οικονομίας στην τοπική ανάπτυξη και την ουσιαστική διασύνδεσή της με τον τουριστικό τομέα.

Την ημερίδα θα χαιρετίσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, ενώ ομιλήτρια θα είναι, μεταξύ άλλων, και η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Άντζελα Γκερέκου, που θα αναπτύξει τη σύνδεση της ελληνικής διατροφής και των τοπικών προϊόντων με την τουριστική οικονομία.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου (κ. Δέσποινα Διαλυνά) με email στο tourism@heraklion.gr ή τηλεφωνικά στο 2813 409779.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email