Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αξιοποιεί το σύστημα κρατήσεων Open1|Booking

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Τέλος στην αναμονή σε «ουρές» βάζει η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Ροδόπης, μέσω ηλεκτρονικής ψηφιακής πλατφόρμας, η οποία θα εξυπηρετεί τα ραντεβού των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Ξεκινώντας πιλοτικά, από 15 Φεβρουαρίου 2021, οι πολίτες, που επιθυμούν να προσέλθουν στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους, θα μπορούν, εύκολα και γρήγορα, κάνοντας χρήση του link https://booking.open1.eu/pamth-rodopi ή εναλλακτικά από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης να επιλέγουν την ημερομηνία και ώρα πρσέλευσής τους και να ενημερώνονται για τα έγγραφα ή τα δικαιολογητικά, που θα πρέπει να έχουν μαζί τους.

Για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, θα υπάρχει, παράλληλα, η δυνατότητα να κλείνουν τα ραντεβού τους με την Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Ροδόπης, καλώντας στα αντίστοιχα τηλέφωνα.

Να επισημανθεί ότι τo Open1|Booking είναι μία πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων, μέσω της οποίας ο εκάστοτε οργανισμός δύναται να εξυπηρετεί κάθε ενδιαφερόμενο, με ελεγχόμενη προσέλευση, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτοκόλλα πρόληψης της εξάπλωσης της Covid-19.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email