Μέσω του Open1|Booking η εξυπηρέτηση πολιτών στις Δ/νσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΑΜΘ

Open1|Booking
Μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών κρατήσεων Open1|Booking, οι Οργανισμοί δύνανται να εξυπηρετούν κάθε ενδιαφερόμενο, με ελεγχόμενη προσέλευση, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτοκόλλα πρόληψης της εξάπλωσης της Covid-19.

Σε συνέχεια της πιλοτικής αξιοποίησης του νέου τρόπου εξυπηρέτησης των πολιτών με χρήση ηλεκτρονικού ραντεβού, μέσω του Open1|Booking, στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης προχωρά στην επέκταση χρήσης της πλατφόρμας σε όλες τις Δ/νσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της.

Από την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021, οι πολίτες, που επιθυμούν να προσέλθουν στις Δ/νσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους, θα μπορούν να το πράττουν εύκολα και απευθείας μέσω του link https://booking.open1.eu/pamth-gov .

Eναλλακτικά, μπορούν να επιλέγουν την ημερομηνία και ώρα προσέλευσής τους, να ενημερώνονται για τα έγγραφα ή τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, καθώς και να πληροφορηθούν, μέσω χάρτη, για την τοποθεσία της υπηρεσίας.

Για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, θα υπάρχει, παράλληλα, η δυνατότητα να κλείνουν τα ραντεβού τους με τις Δ/νσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων, καλώντας στα αντίστοιχα τηλέφωνα ή μέσω e mail.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.pamth.gov.gr/

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email