2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης | Υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων

2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης
Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων για το 2ο «Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης»

Η Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το «Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης».

Από την 1η Ιουνίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Κήπου και στον Κήπο των Γλυπτών, στη νέα παραλία, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, θέατρο και παραστάσεις. Για την κατάρτιση του καλλιτεχνικού προγράμματος του 2ου «Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης», η Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού προσκαλεί μεμονωμένους καλλιτέχνες, σχήματα και δημιουργικές ομάδες της πόλης, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς του πολιτισμού, να υποβάλουν καλλιτεχνικές προτάσεις συμμετοχής.

Η υποβολή των καλλιτεχνικών προτάσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας, ενώ θα τηρηθούν όλοι οι ισχύοντες κανονισμοί για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 (ώρα 10:00) έως και την Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 (ώρα 23:00)

Για την ηλεκτρονική φόρμα υποβολής καλλιτεχνικής πρότασης πατήστε ΕΔΩ.

Πληροφορίες – Ερωτήσεις (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 – 13.00)

  • E-mail: politismos@thessaloniki.gr με θέμα: «Για την υποβολή πρότασης στο 2ο “Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης”»
  • Τηλέφωνα: 2313 318.222, 2313 318.298 και 2313 318.208 

Σε περίπτωση, που το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, θα φιλοξενηθούν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και σε άλλους υπαίθριους χώρους του Δήμου Θεσσαλονίκης. Σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρηθούν αυστηρά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και του τεχνικού προσωπικού.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email