Επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θήβας

Επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θήβας

Ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων ανακοινώνει την επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θήβας από σήμερα Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021, ύστερα από την υποχρεωτική αναστολή της για την αντιμετώπιση της έξαρσης του COVID-19.

Ο δανεισμός και οι επιστροφές βιβλίων πραγματοποιούνται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ώρες προσέλευσης κοινού 8:00 – 15:00, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (χρήση αντισηπτικού υγρού χεριών στην είσοδο της Βιβλιοθήκης, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου, απαραίτητη η χρήση μάσκας).

Να σημειωθεί πως, στον χώρο της Βιβλιοθήκης, επιτρέπεται η παρουσία έως δύο (2) ατόμων κάθε φορά.

Για τον δανεισμό βιβλίων και την άμεση εξυπηρέτηση, το κοινό έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης: https://thivalib.openabekt.gr/ (στη λειτουργία «αντίτυπα», μπορεί κάποιος να δει το ταξιθετικό σύμβολο του βιβλίου και εάν είναι διαθέσιμο ή χρεωμένο) και να επικοινωνήσει με τη Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 22620 27400 -κατά τις ώρες λειτουργίας- προκειμένου να γίνει η κράτησή τους.

Τα βιβλία, μετά την επιστροφή τους, θα παραμένουν για εβδομήντα δύο (72) ώρες σε ξεχωριστό χώρο, μέχρι την επανατοποθέτησή τους στα ράφια για χρήση.

Μέχρι νεωτέρας, δε θα λειτουργεί το αναγνωστήριο.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email