Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου |Ψηφιακή Πλατφόρμα για τα προγράμματα άθλησης

Στο πνεύμα της σύγχρονης ηλεκτρονικά εποχής εισέρχεται το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, με μια ακόμη πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ασφαλή χρήση και ελεγχόμενη προσβασιμότητα των πολιτών στα δημοτικά γυμναστήρια, εξασφαλίζοντας την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε σε λειτουργία ψηφιακή πλατφόρμα

(https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos), μέσω της οποίας οι αθλούμενοι συμμετέχοντες στα τμήματα ενηλίκων έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τη διαθεσιμότητα της αθλητικής εγκατάστασης ανά ημέρα και ώρα και να κάνουν κράτηση.

Στην παρούσα φάση το σύστημα κράτησης αφορά τις αίθουσες Γυμναστικής Ενηλίκων και τις Αίθουσες Fitness Ενηλίκων του Γυμναστηρίου Κολοκοτρώνη, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα γυμναστήρια του Δήμου.

Με τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων (όνομα, επώνυμο κ.λπ.), ο πολίτης κάνει κράτηση για χρήση του χώρου στην επιλεγμένη ημερομηνία και ώρα. Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στον υπεύθυνο στην είσοδο της εγκατάστασης, ώστε να γνωρίζει πόσοι και ποιοι έχουν δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσουν την εγκατάσταση, απλοποιώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης και εισόδου σε αυτήν. Η είσοδος ενός αθλούμενου που δεν έχει κάνει κράτηση, μπορεί να γίνει με απευθείας καταχώρηση των στοιχείων κατά την προσέλευση, εφόσον φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα.

Εξάλλου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos) οι πολίτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να πραγματοποιήσουν εγγραφή στα αθλητικά προγράμματα που θα υλοποιήσει ο Δήμος τη φετινή περίοδο, για τα οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή : Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email