Σχετικά με Εμάς

To Governet.gr, γεννήθηκε για να εξυπηρετήσει έναν σκοπό: την άμεση και πλήρη ενημέρωση, για όλα τα ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Με συνεχή και πλούσια ροή ειδήσεων, ξεκίνησε παρέχοντας άμεση πληροφόρηση για την καθημερινότητα, τα νέα και το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας φορέων Κεντρικής Κυβέρνησης, Δήμων, Περιφερειών και λοιπών νομικών προσώπων.

Σήμερα, ανανεωμένο, σύγχρονο και περισσότερο επίκαιρο από ποτέ, φιλοξενεί μια πλούσια θεματολογία, που περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Υπουργεία, το Θεσμικό Πλαίσιο, τον Πολιτισμό, τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία, αλλά και την Τεχνολογία.

Το Governet.gr είναι ένας συλλογικός και αμφίδρομος κόμβος διαδικτυακής ενημέρωσης.

Είναι ένας άμεσος δίαυλος επικοινωνίας για τους ανθρώπους της δημόσιας διοίκησης, που μπορούν να εκφράσουν ή να ενημερωθούν για απόψεις, καλές πρακτικές, επίκαιρα και διαχρονικά ζητήματα. Στόχος είναι, οι άνθρωποι της δημόσιας διοίκησης να έχουν βήμα και να επικοινωνούν το έργο τους και τη δράση τους. Γι’ αυτό και φιλοξενούνται θεματικές ενότητες πλούσιες σε υλικό, που αφορά σε δελτία τύπου, συνεντεύξεις, αρθρογραφία.

Είναι μια πηγή συνεχούς ενημέρωσης για κάθε πολίτη και κάθε επιχείρηση, που θέλει να γνωρίζει όλες τις νέες κεντρικές, κυβερνητικές επιλογές, αλλά και όλα τα τοπικά νέα, ανά Δήμο ή Περιφέρεια.

Μείνετε μαζί μας και μείνετε ενημερωμένοι για τον κόσμο της Δημόσιας Διοίκησης!