Η OTS χορηγός στο Συνέδριο «Smart Cities – Digital Citizens»

συνέδριο

Η Πανδημία, ως ευκαιρία Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Πόλεων της Ελλάδας

Το 5ο συνέδριο «Smart Cities – Digital Citizens» θα διεξαχθεί, διαδικτυακά, στις 20-21-22 Οκτώβρη, με τη συμμετέχουν Φορέων από όλη την Ελλάδα.

Στη φετινή διοργάνωση θα επιχειρηθεί να γίνει ουσιαστική αναφορά σε σημαντικούς τομείς του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, όπως: 

  • Τεχνολογίες και Εφαρμογές από τα Ψηφιακά Τιμολόγια έως τις εφαρμογές του Internet of Things (IoT) και της Ευρυζωνικότητας σε σειρά τομέων, που συμβάλλουν στην ενίσχυση της διαλειτουργικότητας δημοτικών υπηρεσιών με το Δημόσιο, τους Δημότες και τις Επιχειρήσεις, μέσα από εξελιγμένες εφαρμογές και υπηρεσίες πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών.
  • Το πλαίσιο των τεχνολογικών κανόνων και εφαρμογών που πρέπει να ακολουθήσουν οι Ελληνικές Πόλεις και Περιφέρειες στον σχεδιασμό της «Έξυπνης Στρατηγικής».
  • Το τεχνολογικό πλαίσιο αξιοποίησης των νέων πλατφορμών των Smart Cities για την ανάπτυξη εφαρμογών και άλλα θέματα, που αναδεικνύουν άγνωστες και σημαντικές πλευρές του σχεδιασμού και της υλοποίησης υποδομών και εφαρμογών για τις ελληνικές «Έξυπνες Πόλεις».

H ΟΤS στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες, που ενισχύουν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης του Δημοσίου κι όχι μόνο!

Για περισσότερες πληροφορίες, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://scdc.e-expo.gr/.

Share