ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου | Ανοίγει για το κοινό το «Γρηγόρης Λαμπράκης» – Eίσοδος με ηλεκτρονική αίτηση

Μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων από την Πολιτεία, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού ξεκίνησε τις διαδικασίες για να επιτρέψει στους κατοίκους να κάνουν χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η αρχή έγινε με το «Σωτήρης Πέτρουλας», στο οποίο ήδη οι σύλλογοι τένις που το χρησιμοποιούν, άρχισαν ξανά τις δραστηριότητές τους και η συνέχεια γίνεται με το Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης», το οποίο ανοίγει από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, για τους συλλόγους του κλασικού αθλητισμού και για τους ερασιτέχνες δρομείς.

Η επανέναρξη της λειτουργίας του θα γίνει με απόλυτο σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, καθώς όπως έχει αποδείξει το Νομικό Πρόσωπο από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του COVID-19, η προστασία της υγείας των δημοτών αποτελεί την κύρια προτεραιότητα.

Το Νομικό Πρόσωπο έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ σε συνεργασία με την εταιρεία OTS, έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, προκειμένου ανά ώρα να είναι μέσα στο γήπεδο το ανώτερο έως 20 άτομα, ώστε έτσι να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Μέσω του link https://booking.open1.eu, o κάθε ενδιαφερόμενος, από το κινητό ή τον υπολογιστή του, μπορεί να δηλώσει την ώρα και την ημέρα που επιθυμεί να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων και αφού καταθέσει τα στοιχεία του, να κλείσει τη συμμετοχή του.

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε Δήμο και το Νομικό Πρόσωπο το χρησιμοποιεί για την καλύτερη και πιο ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οποιος δεν μπορεί να την καταθέσει ηλεκτρονικά, μπορεί να δηλώνει την παρουσία του με επικοινωνία στο ΝΠΔΔ, στο τμήμα Αθλητισμού (210 7713815).

Από εκεί και πέρα, όπως επιτάσσει το υγιειονομικό πρωτόκολλο, τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά για όλους, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα χρησιμοποιεί τα δικά του αντικείμενα και το δικό του μπουκάλι με νερό, ενώ θα πρέπει να σέβεται όλους τους κανονισμούς υγείας.

Το Νομικό Πρόσωπο είναι, επίσης, έτοιμο και περιμένει και την Κυβερνητική Απόφαση για το άνοιγμα των κολυμβητηρίων και των κλειστών γυμναστηρίων και όταν βγει η σχετική ΚΥΑ, θα προχωρήσει στο αντίστοιχο άνοιγμα των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

Πηγή: https://www.culturezografou.com/

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email