Ολοκληρώθηκαν, με επιτυχία, οι συνεδριακές διαδικασίες του 12ου OTS Forum

26, 27, 28 Νοεμβρίου 2020 • 62 ομιλητές • πάνω από 440 συμμετοχές

Με επίκεντρο τη Δημόσια Διοίκηση και την ανάδειξη καλών πρακτικών, ολοκληρώθηκε, με επιτυχία, το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020, το 12ο OTS Forum.

Παρόλες τις δυσκολίες, που γέννησε η πανδημία Covid-19, οι διεργασίες διεξήχθησαν, για πρώτη φορά, ψηφιακά, με τη διοργανώτρια εταιρεία να αποδεικνύει περίτρανα, για ακόμη μία φορά, τον υψηλό επαγγελματισμό της και το καταρτισμένο δυναμικό της να ανταποκρίνεται άρτια στις απαιτήσεις των καιρών.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια του συνεδριακού τριημέρου, να εξερευνήσουν νέες ατραπούς ψηφιακού μετασχηματισμού της Δημόσιας Διοίκησης, με σημείο αναφοράς τη, γεμάτη προκλήσεις, περίοδο, που διανύουμε.

Στο 12ο OTS Forum αναδείχθηκαν θέματα, που άπτονται της λειτουργίας του ευρύτερου πλαισίου της Δημόσιας Διοίκησης (myData, Λήψη αποφάσεων μέσω δεδομένων, Συμβάσεις και Διπλογραφία, Διαχείριση Υδατικών Πόρων, Τα οφέλη από την εφαρμογή διεθνών προτύπων ISO, Διαδικασίες συμμόρφωσης GDPR, Εσωτερικός Έλεγχος στους ΟΤΑ), ζητήματα τηλεργασίας, συστήματα Cloud και «Έξυπνες Πόλεις».

Το τρίτο και τελευταίο μέρος, ήταν αφιερωμένο στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για την Ψηφιακή Σύγκλιση και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», παρουσία Αιρετών εκπροσώπων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.

Διακεκριμένα πρόσωπα του πολιτικού χώρου έδωσαν το «παρών», μεταξύ των οποίων:

  • Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης,
  • Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς,
  • Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης,
  • Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κων/νος Ζέρβας,
  • Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου,
  • Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Δείτε τις θεματικές, αναλυτικά, στον σύνδεσμο, που ακολουθεί: https://otsforum.gr/.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου, με νέες προκλήσεις και καινοτομίες στον χώρο των τεχνολογιών και της πληροφορικής!

Χορηγός Επικοινωνίας: Governet.gr

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email