Στις 26 Μαΐου τo 4o OTS Roadshow 2023, στο πλαίσιο της Beyond Expo

Στις 26 Μαΐου τo 4o OTS Roadshow 2023, στο πλαίσιο της Beyond Expo
Η δωρεάν εκδήλωση της εταιρείας OTS, η οποία απευθύνεται στους ανθρώπους της Δημόσιας Διοίκησης, θα λάβει χώρα, κατά τη διάρκεια της Beyond Expo, την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός».

Tο 4ο OTS Roadshow της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο διεξαγωγής της έκθεσης καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας Beyond Expo, στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 και ώρες 09:30-13:30, στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», Αίθουσα Α στη ΔΕΘ.

Παράλληλα, η OTS, καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου 24-26/05, θα βρίσκεται στο Περίπτερο 13 – Stand C20.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο επίκεντρο των εισηγήσεων

Η θεματολογία των εισηγήσεων του 4ου OTS Roadshow εστιάζει στην ολοκληρωμένη πρόταση της OTS για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των οργανισμών.

Στο πλαίσιο αυτό,  θα παρουσιαστεί η νέα γενιά προϊόντων της OTS. Πρόκειται για την ενιαία πλατφόρμα Open1, η οποία καλύπτει την Οικονομική διαχείριση (Open1|ERP), τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων και τη μισθοδοσία (Open1|HRMS) καθώς και τη διαχείριση των σχέσεων με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις (Open1|CRM).

Βασική φιλοσοφία της νέας γενιάς προϊόντων είναι ο επανασχεδιασμός και η ψηφιοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών, με στόχο την αυτοματοποίηση και την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση. Αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (Cloud, IoT, Big Data και AI), παρέχεται μια μοναδική εμπειρία, μειώνοντας τους χρόνους και το κόστος εξυπηρέτησης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Συμπληρώστε την αίτησή σας εδώ.

Share