Δείτε σε Live Streaming το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΠΕ digital economy forum 2022: digital Greece in the spotlight

Eτήσιο συνέδριο του ΣΕΠΕ digital economy forum 2022
Σε εξέλιξη βρίσκεται το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΠΕ digital economy forum 2022, με τη σύγχρονη ψηφιακή Ελλάδα να βρίσκεται στο επίκεντρο των ομιλιών.

Στο digital economy forum 2022: digital Greece in the spotlight συμμετέχουν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, αξιωματούχοι των Ευρωπαϊκών Θεσμών, εκπρόσωποι κλαδικών φορέων και οργανισμών, ειδικοί της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας, εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας καθώς και άλλων παραγωγικών κλάδων της οικονομίας.

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης, στο κλείσιμο των εργασιών του Forum, θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης. Ενώ το συνέδριο άνοιξε, με ομιλία του, ο τ. Πρωθυπουργός και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Οι βασικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου digital economy forum 2022 αφορούν στις επενδύσεις και στα τεχνολογικά hubs, στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, στην ενίσχυση της ψηφιοποίησης της χώρας, στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημόσιου τομέα, στις Έξυπνες Πόλεις και περιφέρειες και στον ρόλο τους στην καινοτομία, στη σημασία της κυβερνοασφάλειας, στην ανάπτυξη των υποδομών, καθώς και στις προκλήσεις και στις ευκαιρίες που έχουν έλθει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. 

Περισσότερα, στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://deforum.sepe.gr/

Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ:

Share