12ο OTS Forum | Hμέρα 2η των συνεδριακών διαδικασιών

Η 2η ημέρα διεξαγωγής του ψηφιακού 12ου OΤS Forum έφτασε στο τέλος, με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες να λαμβάνουν χώρα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση των «smart» πρακτικών και λύσεων για τους Φορείς του Δημοσίου.

Την αυλαία άνοιξε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο κ. Παπαστεργίου έκανε λόγο για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθιστώντας επιτακτική ανάγκη «Τα έργα πληροφορικής να δομηθούν σε ένα σωστό μοτίβο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με σκοπό την ορθή αξιοποίησή τους από την Αυτοδιοίκηση.

Τα ζητήματα, που αποτέλεσαν τη σημερινή θεματολογία του 12ου OTS Forum, σχετίζονται με την ενίσχυση της διοικητικής ικανότητας (νέα γενιά πληροφοριακών συστημάτων στο cloud και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών) και τις «Έξυπνες Πόλεις».

Δείτε τις θεματικές, αναλυτικά, στον σύνδεσμο, που ακολουθεί: https://otsforum.gr/.

Η αυριανή και τελευταία ημέρα διεξαγωγής του Forum είναι αφιερωμένη στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», με την παρουσία Αιρετών εκπροσώπων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.

Χορηγός Επικοινωνίας: Governet.gr

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email