Νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης ο Γιώργης Μαρινάκης

Νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης ο Γιώργης Μαρινάκης
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ στο «τιμόνι» της ΠΕΔ Κρήτης

Συστάθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Κρήτης. Πρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης, ενώ Γενικός Γραμματέας αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Δείτε εδώ όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης.

Σε δήλωσή του, ο Γιώργης Μαρινάκης αναφέρει:

«Είναι μεγάλη τιμή, η ομόφωνη εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης.

Συναισθάνομαι την ευθύνη μου να είμαι πρόεδρος ενός σημαντικού θεσμικού οργάνου, που υπηρετεί και διεκδικεί λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης και των Δήμων του νησιού μας.

Με σεβασμό στην ιστορική, περιβαλλοντική και πολιτισμική κληρονομιά και φυσιογνωμία της Κρήτης, θα συνεργαστούμε όλοι μαζί, με σχεδιασμό και αποφασιστικότητα, για να διαχειριστούμε τις παρούσες και μέλλουσες προκλήσεις, με πνεύμα συγκρητισμού και διάθεση ενότητας.

Είμαι βέβαιος ότι, η ποιότητα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και η διευρυμένη αντιπροσωπευτικότητα του οργάνου, καθώς απαρτίζεται από εκπροσώπους των τεσσάρων Νομών αλλά και Δήμων όλων των πληθυσμιακών κατηγοριών, επαρκούν ως ασφαλείς προϋποθέσεις και ως εγγυήσεις για τη δραστικότητα και αποτελεσματικότητα των απαιτούμενων παρεμβάσεων, εκ μέρους της ΠΕΔ, προς όφελος της Κρήτης μας και των ανθρώπων της».

Share