Στη Θεσσαλονίκη το 3ο OTS Roadshow 2024, στη Beyond Expo

Στη Θεσσαλονίκη το 3ο OTS Roadshow 2024, στη Beyond Expo
Tο 3ο OTS Roadshow 2024 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρες 10.00-14.00, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της Beyond Expo. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Ακόμα μία χρονιά, η OTS δίνει δυναμικά το «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας & Καινοτομίας «Beyond Expo», η οποία θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη, εντός της ΔΕΘ – HELEXPO.

Καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας θα υποδέχεται πελάτες, συνεργάτες αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο στο Περίπτερο 13 (Stand C14).

Στο επίκεντρο του 3ου OTS Roadshow o Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Δημόσιας Διοίκησης

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Beyond Expo, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρες 10.00-14.00, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, το 3ο OTS Roadshow της χρονιάς.

Την εκδήλωση της OTS θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης. Παράλληλα, ο Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Κρήτης, Πρόεδρος Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης, θα πραγματοποιήσει εισήγηση αναφορικά με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του δήμου και θα αναφερθεί σε επίκαιρα θεσμικά ζητήματα των Δ.Ε.Υ.Α..

Το OTS Roadshow απευθύνεται σε στελέχη ΔήμωνΔ.Ε.Υ.Α., Περιφερειών, Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν και μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στον σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/WXsu84xzbM.

Η θεματολογία των εισηγήσεων του 3ου OTS Roadshow 2024 περιλαμβάνει:

  • Ψηφιακές λύσεις για τους Δήμους μετά τη συγχώνευση των Νομικών Προσώπων, σύμφωνα με τον Ν. 5056/2023
  • Διαδικασίες των Οργανισμών και ηλεκτρονική αποτύπωσή τους
  • Εφαρμογές διαχείρισης Εσόδων των Δήμων
  • Επίκαιρα ζητήματα Θεσμικού πλαισίου (ηλεκτρονική τιμολόγηση, Π.Δ. 54/2018, διαχείριση Υδατικών πόρων)
  • Παρουσίαση Οικονομικών και Διοικητικών εφαρμογών

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ου OTS Roadshow 2024 είναι διαθέσιμο εδώ.

Η OTS είναι μια ελληνική εταιρεία παραγωγής και υποστήριξης λογισμικού, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Κι έχει υλοποιήσει ορισμένα από τα πιο σύνθετα εγχώρια έργα πληροφορικής του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Διαθέτοντας την τεχνολογική υποδομή, συμβάλλει στη μετατροπή των σημερινών γραφειοκρατικών Οργανισμών σε σύγχρονους και ψηφιακούς, που να λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, με στόχο τη βελτίωση της ζωής στην πόλη.

Share