Ανακοινώσεις για τα προγράμματα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Νέα Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.), με ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων

O Δήμος Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο οποίο υλοποιούνται προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, η οποία θα υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, την αίτηση συμμετοχής και τα στοιχεία επικοινωνίας, δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: Συμμετοχή στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα  τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

 

Ανακοίνωση Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, σχετικά με τις εγγραφές για σπουδές Μουσικής και Χορού

Άρχισαν οι εγγραφές για σπουδαστές, αρχάριους και προχωρημένους, στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και στην Ερασιτεχνική και Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, τα τμήματα που λειτουργούν και οι ώρες διεξαγωγής: Εγγραφές για σπουδές Μουσικής και Χορού.

 

Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης του Μαζικού Αθλητισμού, συνεχίζει το πρόγραμμα “Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση”,  προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες άθλησης των δημοτών.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 07/09/2020, θα απευθύνεται σε ενήλικες κάτω των 65 ετών και θα υλοποιείται καθημερινά πρωινές και απογευματινές ώρες στο Αθλητικό Πάρκο Δελφών – Μαρτίου (Ε΄ Κοινότητα).

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη συμπλήρωση της σχετικής υπεύθυνης δήλωσης, δείτε παρακάτω: “Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση”.

 

Επαναλειτουργία Δημοτικών Γυμναστηρίων

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Αθλητισμού ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των Δημοτικών Γυμναστηρίων από τη Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου.

Η λειτουργία των γυμναστηρίων θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας, όπως αυτά δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα της κυβέρνησης (Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 53080 – ΦΕΚ Τεύχος B 3611/29.08.2020).

Δείτε, για περισσότερες λεπτομέρειες: Εγγραφές Γυμναστηρίων – Σεπτέμβριος 2020.

 

 

Share