Γήπεδα beach tennis στην πόλη της Άρτας, δίπλα στον Άραχθο ποταμό

Γήπεδα beach tennis στην πόλη της Άρτας, δίπλα στον Άραχθο ποταμό

Μία νέα αθλητική εγκατάσταση δίπλα στα Δημοτικά Γήπεδα Τένις έχουν στη διάθεσή τους πλέον οι δημότες, αλλά και οι επισκέπτες της Άρτας. Πρόκειται για δύο (2) νέα γήπεδα beach tennis, που σχεδιάστηκαν από τον Δήμο Αρταίων.

Φιλοδοξία του Δήμου είναι να φέρει περισσότερο «καλοκαίρι» στην πόλη της Άρτας μέσα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα του καλοκαιριού, καθώς στο μέλλον προγραμματίζει στην παραποτάμια περιοχή να κατασκευαστούν και γήπεδα beach volley και beach handball.

«Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα όμορφα σημεία της πόλης μας με τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και τη διεξαγωγή σπουδαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως πρόσφατα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας. Συνεχίζουμε με παρεμβάσεις, που θα αναβαθμίσουν τον Δήμο μας, αλλά και την ποιότητα άθλησης, καθιστώντας την πόλη μας έναν αθλητικό προορισμό.

Τα έργα αυτά θα έρθουν να συμπληρώσουν τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού μας κολυμβητηρίου, ώστε να λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο, την αντικατάσταση του φθαρμένου χλοοτάπητα στο γήπεδο Κεραματών, την κατασκευή γηπέδου 5×5 και τένις στη Ροδαυγή, αλλά και τις εργασίες διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ9 στους Κωστακιούς, ο οποίος περιλαμβάνει πλέον και νέα εξωτερικά γήπεδα τένις, βόλεϊ και μπάσκετ.

Ουσιαστικά, όλα αυτά συνιστούν μία νέα εποχή για τον αθλητισμό σε όλο το εύρος του Δήμου μας», ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρ. Τσιρογιάννης.

Δείτε, επίσης:

Share