Δήμος Θερμαϊκού | Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου προς τους πολίτες

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, στους πολίτες της περιοχής του, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή τήρησαν τα κυβερνητικά μέτρα και «Μένουνε Σπίτι».

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος επισημαίνει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή συνταχθήκατε με τα κυβερνητικά μέτρα, προκειμένου να περιοριστούν οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού. Η στάση σας αποδείχθηκε εξαιρετικά υπεύθυνη για την προστασία της δικής σας ζωής, αλλά και των αγαπημένων σας. Υπάρχει, βέβαια, και μία ισχνή μειοψηφία συμπολιτών μας που κυκλοφορεί άσκοπα, κυρίως στο παραλιακό μέτωπο (Περαία, Νέοι Επιβάτες, Αγία Τριάδα), δίχως να σέβονται όλους αυτούς που μάχονται μέρα-νύχτα στα νοσοκομεία για τη δική μας υγεία.

Υπενθυμίζουμε, λοιπόν, σε όλους ότι, βάσει της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, επιτρέπεται η μετακίνηση κοντά στις οικίες του καθενός για ατομική σωματική άσκηση ή για βόλτα του κατοικίδιου, για περιορισμένη χρονική διάρκεια. Σε περίπτωση που, λόγω της καλοκαιρίας που επικρατεί αυτές τις μέρες, υπάρξει μεγάλη επισκεψιμότητα του παραλιακού μετώπου, θα αναγκαστούμε να αποκλείσουμε την πρόσβαση σε αυτό. Δεν κυκλοφορούμε χωρίς αιτία. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Λίγη υπομονή ακόμη και όλοι μαζί θα νικήσουμε».

Share