Δήμος Θερμαϊκού | Με βασικά προϊόντα ενισχύονται οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και έχουν μεγάλη ανάγκη βοηθείας αυτές τις εξαιρετικά απαιτητικές ημέρες που διανύουμε, ο Δήμος Θερμαϊκού στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με κάθε τρόπο.

Σε αγαστή συνεργασία με τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υλοποιείται δράση για την κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών των ωφελούμενων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Συγκεκριμένα, προσφέρονται δύο (2) γεύματα την ημέρα για δεκατέσσερις (14) ημέρες, δύο (2) πακέτα με βασικά προϊόντα μακράς διάρκειας και με προϊόντα ειδών υγιεινής και ατομικής προστασίας.

Οι συσκευασίες παραδόθηκαν στον χώρο των Κοινωνικών Δομών, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Χρήστου Μήττα, και του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Παναγιώτη Τροκάνα.

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες επισκέφθηκαν το Δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή, ο οποίος εξήρε τη στρατηγική συνεργασία των δύο Υπηρεσιών, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και επεσήμανε τα εξής: «Η προστασία των ευπαθών συμπολιτών μας αποτελεί υποχρέωση για την Αυτοδιοίκηση, η οποία φροντίζει σε καθημερινή βάση να καλύπτει τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που έχουν περισσότερο την ανάγκη μας».

Share