Δήμος Θεσσαλονίκης | Μέριμνα για τη σίτιση αδέσποτων ζώων κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μεριμνά για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων κίνησης και λειτουργίας καταστημάτων.

Όσοι επιθυμούν ή σκοπεύουν να σιτίσουν αδέσποτα ζώα, που συνήθως σίτιζαν και φρόντιζαν κατά το πρόσφατο παρελθόν, μπορούν:

  • να προμηθευτούν τις σχετικές βεβαιώσεις προσερχόμενοι στη Διεύθυνση Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, στην οδό Κλεάνθους 18, στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου,
  • να αποστείλουν email με συμπληρωμένη τη σχετική φόρμα, στη διεύθυνση s.dimitriadis@thessaloniki.gr, από όπου θα τους αποσταλεί, εντός δύο ωρών, υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Σ. Δημητριάδη.

Βρείτε τη βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων, πατώντας ΕΔΩ.

Παράλληλα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης αρχίζει τη διανομή ζωοτροφής κατάλληλης για σκύλους και γάτες, σε φιλόζωους δημότες, για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των αδέσποτων ζώων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν :

  • να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, στην τηλεφωνική γραμμή 231 090 6200, να δηλώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας), το είδος, τον αριθμό των ζώων που σιτίζουν καθώς και την περιοχή ή τις περιοχές που θα δραστηριοποιηθούν,
  • να αποστείλουν email στη διεύθυνση a.tsolakidou@thessaloniki.gr με τα ίδια στοιχεία.

Οι τροφές μπορούν να παραληφθούν είτε από τους ίδιους στον Ζωολογικό Κήπο είτε να τους αποσταλούν με υπάλληλο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση που θα δηλώσουν.

 

Share