Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου | Ξεκινά τη Δευτέρα, 21/09 το Πρόγραμμα της Υπαίθριας Άσκησης

Μία νέα εμπειρία στον χώρο της σωματικής άσκησης και εκγύμνασης προσφέρει στους δημότες ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, υλοποιώντας, διά της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς και της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε., το πρωτοποριακό πρόγραμμα της υπαίθριας άσκησης, στα υπαίθρια Γυμναστήρια της οδού Αντώνη Τρίτση.

Με στόχο, λοιπόν, να καταστεί ο αθλητισμός αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των δημοτών, ξεκινούν τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου τα τμήματα υπαίθριας άσκησης, προσφέροντας – υπό την καθοδήγηση καθηγητών Φυσικής Αγωγής – τη δυνατότητα στους αθλούμενους να ασκηθούν με ασφάλεια και να αποδράσουν από την καθιστική ζωή και τους κλειστούς χώρους άθλησης.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε ωράριο πρωινό και απογευματινό κατά τις ώρες: α) 8:30 – 9:00 και β) 18:30 – 19:00, ενώ σημείο συνάντησης των αθλουμένων θα είναι το Υπαίθριο Γυμναστήριο επί της οδού Τρίτση με Ολυμπιάδος.

Κατά την παρούσα εναρκτήρια φάση του προγράμματος, η συμμετοχή των δημοτών θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας: https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00 – 20:00

Γυμναστήριο Κολοκοτρώνη 43 & Τσαλή γωνία, Εύοσμος

Τηλ.: 2310 705442, 2310 700082, 2310 574155

Με στόχο την ασφαλή προσαρμογή στα νέα δεδομένα, που σηματοδότησε η πανδημία του covid – 19 και με γνώμονα την προστασία της υγείας των αθλουμένων και των εργαζομένων στα αθλητικά προγράμματα, η έναρξη των τμημάτων «Άθληση για Όλους», τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά, θα πραγματοποιηθεί σταδιακά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα αθλητικά προγράμματα παιδιών και ενηλίκων, καθώς και τα ραντεβού για τις εγγραφές, γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Share