Δήμος Νεάπολης – Συκεών | 5ος Λαϊκός Δρόμος «Παναγιώτης Αφαλής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η γιορτή του μαζικού αθλητισμού ξεκίνησε…

Πρόκειται για τον Λαϊκό Δρόμο «Παναγιώτης Αφαλής», που ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, έχοντας καταγράψει στο ιστορικό τους μεγάλες επιτυχίες κατά τις προηγούμενες διοργανώσεις με τη συμμετοχή χιλιάδων ενήλικων δρομέων και παιδιών.

Ο 5ος Λαϊκός Δρόμος, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του πρώην δημάρχου Συκεών, Παναγιώτη Αφαλή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2020, σε δύο διαδρομές, των 5.000 μ, και των 1.000 μ., με αφετηρίες το Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη) και το δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Συκιές) και κοινό τερματισμό το Δημοτικό Θέατρο «Μάνος Κατράκης» στις Συκιές.

Ήδη οι εγγραφές για τους αθλούμενους έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, με τη συμμετοχή για όλους να είναι δωρεάν. Διευκρινίζεται ότι για να συμμετάσχει δρομέας στα 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, ενώ στον δρόμο των 1.000μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι (στα παιδιά κάτω των 12 ετών κρίνεται απαραίτητη η συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα ή δασκάλου).

Ο Λαϊκός Δρόμος πραγματοποιείται με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, την υποστήριξη των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης (ΣΔΥΘ) και των τοπικών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων. Tη διοργάνωση συνδράμουν ιατροί, διασώστες και οχήματα της ΕΔΟΜΑΚ του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, ενώ Σταθμοί Πρώτων Βοηθειών θα υπάρχουν από τους διοργανωτές κατά μήκος των διαδρομών.

Για περισσότερες πληροφορίες, 5ος ΛΑΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Share