Δήμος Σερβίων: Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής για εργαζόμενους/άνεργους

Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής για εργαζόμενους/άνεργους
Yλοποίηση ομαδικών εργαστηρίων συμβουλευτικής/πληροφόρησης για άνεργους και εργαζόμενους από το Περιφερειακό ΙΝ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερβίων.

Το Περιφερειακό ΙΝ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη), ανακοινώνει την υλοποίηση ομαδικών εργαστηρίων συμβουλευτικής/πληροφόρησης για άνεργους και εργαζόμενους.

Τα ομαδικά εργαστήρια θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερβίων, με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη των ανέργων και των εργαζομένων.

ΗμερομηνίαΧώροςΏραΤίτλος Εργαστηρίου
19/01/2023Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Σερβίων (Ανδρέα Παπανδρέου)11:00-13:00Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα – Συνοδευτική επιστολή
20/01/2023Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Σερβίων (Ανδρέα Παπανδρέου)10:30-12:30Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής

Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο Κέντρο Κοινότητας στο τηλέφωνο: 2464 5 00561.

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Λειτουργία των εξ αποστάσεως και διά ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των περιφερειών μετάβασης (ΜΕΤ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και διά ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Share