Διαδικτυακά σεμινάρια γαστρονομικού τουρισμού από τον Δήμο Ηρακλείου

σεμινάρια γαστρονομικού τουρισμού στο Ηράκλειο

Σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων γαστρονομικού τουρισμού διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου (Τμήμα Τουρισμού), από την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου έως και 17 Μαρτίου 2021.

Στα  σεμινάρια, με τον γενικότερο τίτλο ΗΕRAKLION FLAVORS TRAINING”, έμπειροι εισηγητές, με μεγάλη εμπειρία αγοράς, θα ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για θέματα γύρω από τον γαστρονομικό τουρισμό και την προσπάθεια του Ηρακλείου να αποτελέσει γαστρονομικό προορισμό.

Θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα.

Η παρακολούθηση για όσους δηλώσουν συμμετοχή είναι δωρεάν.

1ο Σεμινάριο: “Ηeraklion Flavors” Επανεκκίνηση!

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου – Έναρξη 5 μ.μ. – Διάρκεια 90 λ.

Εισηγητές:

Γιώργος Απλαδάς, Λέκτορας Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Δημοσθένης Μπρούσαλης, Γενικός Διευθυντής DASC Branding

Χαιρετισμός:

Γιώργος Σισαμάκης, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Δήμου Ηρακλείου

TI ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ

  • Επανεκκίνηση της Πρωτοβουλίας “Ηeraklion Flavors”, παρουσίαση δεδομένων και παραδοτέων προς χρήση από την Ομάδα Γαστρονομικού Τουρισμού.
  • Aναφορά στο τί έγινε μέχρι σήμερα και πώς προχωράμε.
  • Aναφορά στη διαδικασία συλλογής στοιχείων και προετοιμασίας από το Eλληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.
  • Eπόμενες κινήσεις.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα του Heraklion Flavors Training, επικοινωνήστε:

Τμήμα Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου (κα Δ. Διαλυνά), e-mail: tourism@heraklion.gr, τηλ. 2813 409779.

2ο Σεμινάριο: “Αειφορία στη Γαστρονομία και στον Τουρισμό”

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, ώρα 5 μ.μ.

Eισηγητής:

Δρ. Γιάννης Παππάς (Διευθυντής Μεσογείου Global Sustainable Tourism Council, Διευθύνων Σύμβουλος Food Made Good Greece)

Share