Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD)» ότι θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου, καθώς και προϊόντων 3ης διανομής σε δικαιούχους, παράτασης λόγω της πανδημίας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30, την Παρασκευή 31, Ιουλίου 2020 και την Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 και ώρα 08:00 – 14:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στα τηλέφωνα: 28910 22922 και 28910 23913.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share