Δωρεάν live τηλε-γυμναστική ενηλίκων, καθημερινά, από τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών

Δήμος Νεάπολης Συκεών

Ορθοσωμική, ασκήσεις εδάφους, pilates, αλλά και latin χορούς, έχουν την ευκαιρία να εξασκούν και να απολαμβάνουν δωρεάν, από τον υπολογιστή του σπιτιού ή ακόμα και από το κινητό τους, ενήλικοι δημότες, κάτοικοι, αλλά και…φίλοι του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, μέσω του προγράμματος τηλε-γυμναστικής ενηλίκων, που οργάνωσε και προσφέρει το Γραφείο Αθλητισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ).

«Οι πρωτόγνωρες συνθήκες, που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, και τα έκτακτα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα έφεραν πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, στις οποίες οφείλουμε να προσαρμοστούμε. Μέχρι, λοιπόν, να ανασταλεί η διακοπή λειτουργίας των Δημοτικών μας Γυμναστηρίων, προχωρήσαμε στη δημιουργία δωρεάν τμημάτων τηλε-γυμναστικής ενηλίκων, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εκτονώσουν την καθημερινή πίεση και να μείνουν πιστοί στο ραντεβού με την καθημερινή ευεξία, που τόσο έχουμε ανάγκη αυτό το διάστημα, βελτιώνοντας την σωματική και ψυχική μας υγεία», σημειώνει ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ, Δημήτρης Απατσίδης.

Η τηλε-γυμναστική πραγματοποιείται καθημερινά, σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση με καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής του δήμου, σε 45λεπτα πρωινά και απογευματινά τμήματα, μέσω της πλατφόρμας του Google Meet, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έως και δύο τμήματα.  

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη, με μοναδική προϋπόθεση την κατοχή λογαριασμού ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη σχετική αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση gymdns@gmail.com. Στη συνέχεια, θα λάβουν στο e-mail τους μία πρόσκληση, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να μπουν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

(ΠΡΟΣΟΧΗ: πιθανόν η πρόσκληση, που θα σταλεί, να μην εμφανιστεί στον φάκελο «εισερχόμενα», αλλά στον φάκελο «ανεπιθύμητα»).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Αθλητισμού του δήμου, στο τηλέφωνο 2313 329560.

Τα τμήματα, που διατίθενται, είναι τα εξής:

ΩΡΑΔΕΥΤΕΡΑ      ΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
9:00 – 09:45ΠΙΛΑΤΕΣ 1ΠΙΛΑΤΕΣ 2ΠΙΛΑΤΕΣ 1ΠΙΛΑΤΕΣ 2ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΡΑΧΙΑΙΟΙ 1
10:00-10:45ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ 1ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ 2ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ 1ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ 2ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΡΑΧΙΑΙΟΙ 2
17:00-17:45ΠΙΛΑΤΕΣ 4ΠΙΛΑΤΕΣ 4
18:00-18:45ΠΙΛΑΤΕΣ 3ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ 4ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΡΑΧΙΑΙΟΙ 1ΠΙΛΑΤΕΣ 3ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ 4
19:00-19:45ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ 3ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΡΑΧΙΑΙΟΙ 2ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ 3
20:00-20:45ΛΑΤΙΝΛΑΤΙΝΛΑΤΙΝ

Share