Εγκρίθηκε η κατασκευή Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς στον Δήμο Παρανεστίου

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Θεοδωρικάκου, εγκρίθηκε η κατασκευή Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς στον Δήμο Παρανεστίου.

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς θα κατασκευαστεί στο αγροτεμάχιο με αριθμό 160, του αγροκτήματος Ξάγναντου, του Δήμου Παρανεστίου, συνολικής επιφάνειας 6.553,12 τ.μ. και θα περιλαμβάνει ένα ισόγειο κτήριο διοίκησης – ιατρείο και ένα ανεξάρτητο ισόγειο κτήριο για την φιλοξενία των αδέσποτων ζώων, συνολικής έκτασης 364,27 τ.μ. και 2.000 τ.μ. για την άσκηση και κοινωνικοποίηση των ζώων.

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου, κ. Αναστάσιος Καγιάογλου, δήλωσε: 

«Άλλος ένας στόχος μας επιτεύχθηκε! Με χαρά πληροφορήθηκα ότι εγκρίθηκε το πρόγραμμα, σχετικά με την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Ένα έργο, που θα βελτιώσει τόσο τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών μας, αλλά, ταυτόχρονα, θα βελτιώσει και την ποιότητα ζωής των τετράποδων φίλων μας. Η καθημερινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στον δήμο μας ανταμείβεται. Δε σταματάμε, όμως, εδώ! Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος, που είχαμε όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου μας. Προχωράμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε τον δήμο, που όλοι μας αξίζουμε»!

 

Share