Εκδήλωση του ΣΕΠΕ στη Beyond Expo

Εκδήλωση του ΣΕΠΕ στη Beyond Expo
Συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», Περίπτερο 8 – Αίθουσα C στη ΔΕΘ.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας – ΣΕΠΕ διοργανώνει την Πέμπτη, 25/05, στο πλαίσιο της Beyond Expo, πάνελ με θέμα: «Η πρόκληση του ανθρώπινου δυναμικού Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για τον ψηφιακό συντονισμό της χώρας».

Η συζήτηση σε στρογγυλή τράπεζα θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», στη ΔΕΘ, και ώρα 17.30, στο Περίπτερο 8 – Αίθουσα C (2ος όροφος).

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η εξεύρεση του ανθρώπινου δυναμικού με τις κατάλληλες ψηφιακές δεξιότητες, αναγκαίες στη νέα ψηφιακή εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Αποτελεί, επίσης, θέμα κομβικής σημασίας και για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας, στον οποίο θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις οι συμμετέχοντες στο πάνελ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συζήτησης, θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα της πρόσφατης μελέτης που πραγματοποίησε ο ΣΕΠΕ σε συνεργασία με την Deloitte, όσον αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα, τροφοδοτώντας με στοιχεία, συμπεράσματα αλλά και ερωτήματα το πάνελ, στο οποίο συμμετέχουν οι:

  • Περικλής Μήτκας, Πρόεδρος, Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΕΕ)
  • Ιωάννης Μίχος, Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Epsilon Net, Μέλος του ΣΕΠΕ
  • Θεόφιλος Μυλωνάς, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ)
  • Γιώτα Παπαρίδου, Πρόεδρος ΔΣ, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ)
  • Αναστάσιος Τζήκας, Πρόεδρος, ΔΕΘ – HELEXPO AE & ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΠΕ
  • Νίκος Χριστοδούλου, Partner, Consulting Leader, Deloitte

Δηλώστε συμμετοχή, πατώντας εδώ.

Share