Επαναλειτουργία δημοτικών γυμναστηρίων Δήμου Θεσσαλονίκης

Επανεκκίνηση για τα δημοτικά γυμναστήρια

Επανεκκίνηση στον αθλητισμό με προγράμματα άθλησης και ψυχαγωγίας στην φύση κάνει από σήμερα, 01/06, ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

«Στην παρούσα συγκυρία, τα ευεργετήματα από την άθληση στην φύση είναι ίσως πολυτιμότερα παρά ποτέ. Το πρόγραμμα “Άθληση και ψυχαγωγία στην φύση”, που και στο παρελθόν συνάντησε τεράστια ανταπόκριση από ανθρώπους κάθε ηλικίας, επιστρέφει, για να γίνει και πάλι μέρος της αθλητικής ζωής των συμπολιτών μας», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, θα υλοποιηθεί με απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής και των οδηγιών της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. για ασφαλή άσκηση.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας να γυμναστούν με απόλυτη ασφάλεια σε πάρκα και ελεύθερους χώρους», σημείωσε ο κ. Μπαρμπουνάκης. Στο πλαίσιο του προγράμματος “Άθληση και ψυχαγωγία στην φύση”, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες, θα προσφέρονται μαθήματα ορθοσωμικής, γενικής φυσικής κατάστασης και φυσικής κατάστασης – μυϊκής ενδυνάμωσης, καθημερινά -πρωί και απόγευμα- στους ακόλουθους χώρους:

  • Αθλητικό Πάρκο Δελφών – Μαρτίου
  • Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Μεγάλου Αλεξάνδρου (πλησίον Μ. Παλλάς)
  • Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Μαλακοπής (Αλ. Σπανού και Σταγειρίτη, Άνω Τούμπα)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 823117, ενώ το πλήρες πρόγραμμα είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

Επαναλειτουργία Δημοτικών γυμναστηρίων

Αρχίζει και πάλι η λειτουργία των δημοτικών γυμναστηρίων από σήμερα, 01/06, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους γυμναστήρια:

  • Μέγας Αλέξανδρος (Ολυμπίας 2 και Ευρυσθέως), τηλ.: 2310 906706
  • Κρυστάλλη (Κρυστάλλη 4-6), τηλ.: 2310 531631
  • Τζαβέλλα (Τζαβέλλα 19), τηλ.: 2310 317666
  • Λάρνακος (Λάρνακος 6), τηλ.: 2310 916996

Share