ΕΣΠΑ – Έναρξη διαδικασίας κατάθεσης Εντολής Τοποθέτησης (Voucher) στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Ηρακλείου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) ενημερώνει τους ωφελούμενους γονείς για τη διαδικασία Εγγραφών, Τοποθετήσεων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ηρακλείου (Κ.Δ.Α.Π. Ηρακλείου).

Οι δικαιούχοι γονείς με Εντολή Τοποθέτησης (Voucher) έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ηλεκτρονικά από Δευτέρα, 24/08/2020 έως και Τετάρτη, 02/09/2020, το Voucher και το έντυπο με τη σχετική μοριοδότησή τους, δηλώνοντας τα ΚΔΑΠ της επιλογής τους, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των Κέντρων στην ιστοσελίδα https://aitisi.kdap.dikeh.gr/egwebapps/home, επιλέγοντας το πεδίο “Σύνδεση”.

Η είσοδος στην πλατφόρμα θα γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς TAXISnet των ωφελούμενων γονέων στο περιβάλλον της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), με αυθεντικοποίηση χρήστη, έγκριση από την ΓΓΠΣ και έπειτα στην εφαρμογή υποβολής αιτήσεων.

Υπενθυμίζουμε στους ωφελούμενους γονείς ότι θα πρέπει να αναρτήσουν (upload) το Voucher, καθώς και το έντυπο που αναγράφονται τα σχετικά μόρια με τα στοιχεία παιδιού και δικαιούχου, κάνοντας είσοδο στην καρτέλα δικαιούχου από την πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων:

https://web.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2020/results_2020/goneis_ori_select.php.

Σημειώνεται ότι, για λόγους αξιοκρατίας και διαφάνειας, η διαδικασία επιλογής θα γίνει βάσει μοριοδότησης του ΕΣΠΑ με σχετικούς πίνακες (οπότε και δεν τηρείται σειρά προτεραιότητας). Η δέσμευση του Voucher γίνεται μόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share