Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και η ΔΕΘ-Helexpo ενώνουν τις δυνάμεις τους, με αιχμή την BEYOND 4.0

Συνοδοιπόροι στη διοργάνωση της έκθεσης τεχνολογίας BEYOND 4.0 θα είναι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και η ΔΕΘ-Helexpo, μετά την απόφαση της ΚΕΔΕ να ενώσει τις δυνάμεις της με τον Εθνικό Εκθεσιακό Φορέα στο μέτωπο αυτό. Μάλιστα, η Εκτελεστική Eπιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας αποφάσισε κ τη διεξαγωγή του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της BEYOND 4.0, που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως τις 3 Οκτωβρίου του 2020.

Στην παρούσα συγκυρία, η ΚΕΔΕ αποφάσισε να διοργανώσει το συνέδριό της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία των Δημάρχων όλης της Ελλάδας και εκπροσώπων των δήμων με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κοινωνικής απόστασης.

Μάλιστα, το φετινό συνέδριο θα είναι απολύτως οικολογικό, χωρίς εκτυπωμένα χαρτιά και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών θα γίνει διαδραστικό, μέσω ειδικής πλατφόρμας, που θα επιτρέπει την υποβολή ερωτήσεων και την κατηγοριοποίηση των θεμάτων που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με επίκεντρο την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η ΚΕΔΕ θα διοργανώσει ένα συνέδριο που θα θέσει σε τροχιά εκκίνησης όλες τις διαδικασίες για το «αύριο» της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.

Η πρώτη Διεθνής Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0, λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, μετουσιώνεται φέτος σε ένα υβριδικό πολυδιάστατο event, που θα αποτελέσει το προπομπό της BEYOND 4.0/2021, η οποία φιλοδοξεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη Τεχνολογικό HUB της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Με βάση τον νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό, από την 1η έως 3 Οκτωβρίου 2020, η καρδιά της BEYOND 4.0 θα χτυπάει παράλληλα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο HELEXPO Maroussi αντίστοιχα, με ένα διαδραστικό Διεθνές Forum, με πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων και keynote speakers, Β2Β και B2G συναντήσεις, τόσο ζωντανά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όσο και ψηφιακά, μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και η ΔΕΘ-Helexpo ενώνουν τις δυνάμεις τους, με αιχμή την BEYOND 4.0

Πηγή: https://www.kedke.gr/el/index.php

 

Share