Θεσσαλονίκη: Επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας από τη Δημοτική Αστυνομία

Επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης
Την επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας στους κατόχους οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν για τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Ά 1, γραφείο 12Γ), κατά τις εργάσιμες ημέρες μέχρι την Παρασκευή 30.12.2022 και ώρες 08.00-14.00.

Να επισημανθεί ότι οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, θέσεις ΑμεΑ και οδηγό τυφλών) καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές, δε θα επιστραφούν.

Share