Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο 14ο OTS Forum (VIDEO)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 14ου OTS Forum
Ολοκληρώθηκαν, με μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή, οι εργασίες του 14ου OTS Forum, στο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη, στις 10, 11 & 12 Νοεμβρίου 2022. Τη διοργάνωση τίμησαν, για ακόμα μία χρονιά, περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Με το όραμα για τoν ψηφιακό και οικονομικό μετασχηματισμό της χώρας να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 14ο OTS Forum στο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη, στις 10, 11 & 12 Νοεμβρίου 2022.

Μεταξύ των αιρετών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ήταν και ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας πόλης, Ιωάννης Ζαμπούκης.

Καλωσόρισμα του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη

Τις εισηγήσεις, καθ’ όλη την τριήμερη διάρκεια του 14ου OTS Forum, πλαισίωσαν αιρετά στελέχη της Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα, υψηλόβαθμοι και καταρτισμένοι αντιπρόσωποι εταιρειών του χώρου της πληροφορικής και των τεχνολογιών μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες καλές πρακτικές και καινοτόμες λύσεις, που θα συμβάλλουντην καθοριστική μείωση των διαδικασιών και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Δημόσιων υπηρεσιών. Τα OTS Forum σηματοδοτούν, πια, μία ευκαιρία για ουσιαστικό και παραγωγικό διάλογο.

Οι θεματικές ενότητες, στη φετινή εκδήλωση, κάλυψαν επίκαιρα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως η εφαρμογή του νέου Λογιστικού Προτύπου της Γενικής Κυβέρνησης κι ό, τι άπτεται του ευρύτερου θεσμικού πλαισίου του Δημοσίου, η δημιουργία των «Έξυπνων» Πόλεων, καθώς και ζητήματα που αφορούν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Περιφερειών και των ΔΕΥΑ.

Για ακόμα μία χρονιά, η συμμετοχή συνέδρων και εκπαιδευτών λειτούργησε με πλήρη αρμονία και συντονισμό επαγγελματικού επιπέδου.

To 14ο OTS Forum στήριξαν:

Μεγάλοι Χορηγοί: CISCO, DT&S, COSMOTE, E.Y. Ελλάδος, Lever A.E. Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Χορηγοί: Alfaware, ΑΩΖ, Blue Value, Crowdpolicy, EuroConnect, Greek Fintech Cluster, Μεσόγειος Α.Ε.

Υποστηρικτές: ACS Services, Collectives, EPI Systems, Innosec, Prisma Electronics

Χορηγοί Επικοινωνίας: Governet, ICT tplus, ICT Weekly

Share