Το Ηράκλειο Κρήτης ως ο τιμώμενος Δήμος της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia

Το Ηράκλειο Κρήτης ως τιμώμενος Δήμος της Philoxenia 2022
Το Ηράκλειο Κρήτης ήταν ο τιμώμενος Δήμος της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε, από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Ηρακλείου, στη Philoxenia 2022, ανέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τουριστική δυναμική της πόλης, καθώς και τη συνολική εμπειρία που αυτή προσφέρει στους ταξιδιώτες. Βελτιώνοντας τις υποδομές και διατηρώντας «ζωντανό» το ιστορικό αποτύπωμα του τόπου, το Ηράκλειο Κρήτης ικανοποιεί, με τις παροχές του, και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου, Γιώργος Σισαμάκης, στη Philoxenia 2022

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, παρουσιάστηκαν και οι ενέργειες εκείνες, οι οποίες εδραιώνουν το Ηράκλειο Κρήτης στον χάρτη του αθλητικού – προπονητικού τουρισμού. Επισημάνθηκε ότι το Ηράκλειο διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές (Παγκρήτιο Στάδιο, Νέο Κλειστό Γυμναστήριο), στις οποίες φιλοξενούνται μεγάλες διοργανώσεις διαφόρων αθλημάτων. Ενώ, παράλληλα, αποτελεί πόλο έλξης για αθλητές και ομάδες, διαθέτοντας τις προϋποθέσεις για τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους.

Στο περίπτερο του Δήμου υπήρχαν διαθέσιμες πληροφορίες και βίντεο για το Ηράκλειο, καθώς και τοπικά προϊόντα κι εδέσματα. Το τελευταίο βράδυ της διοργάνωσης, μάλιστα, στήθηκε κρητικό γλέντι, στο οποίο συμμετείχαν οι επισκέπτες της έκθεσης.

Share