Υλοποίηση προγράμματος διανομής τροφίμων, από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, για την υποστήριξη πληγέντων από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19

Στην υλοποίηση ειδικού προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορωνοϊού COVID-19 πρόκειται να προβεί ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σύμφωνα με την υπ. αρ. 118/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας.

Ειδικότερα, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας – στο πλαίσιο του ανωτέρω προγράμματος – παρέλαβε τρόφιμα μακράς διαρκείας, συνολικής αξίας 2.582,43 ευρώ, τα οποία και θα διανείμει στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων, σε 100 άτομα/οικογένειες του Δήμου, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι πολίτες, που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και οι οποίοι έχουν πληγεί όλο το προηγούμενο διάστημα από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19, όπως υποβάλλουν αίτηση για ένταξη τους στο ανωτέρω πρόγραμμα (παρέχεται από την Υπηρεσία), από τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου  2020 και κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 ως εξής:

(α) Για την Δ.Ε. Αρκαλοχωρίου: στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, οδός 25ης Μαρτίου αρ. 30.

(β) για την Δ.Ε. Καστελλίου: στο Δημοτικό Κατάστημα Καστελλίου.

(γ) Για την Δ.Ε. Θραψανού: στο Κέντρο Κοινότητας Δ. Μινώα Πεδιάδας (πίσω από την αίθουσα της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού, στο Θραψανό).  

Σημειώνεται ότι τα άτομα, που θα επιλεγούν, – βάσει των στοιχείων/κριτηρίων, που θα έχουν δηλώσει στην αίτηση τους – θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα σχετικά δικαιολογητικά και βεβαιώσεις που απαιτούνται για την πιστοποίηση των δηλωθέντων στοιχείων τους – όπως αυτά προκύπτουν  υπ’ αριθμ. 118/2020 απόφαση του Δ.Σ. Μινώα Πεδιάδας – ώστε στη συνέχεια να ενταχθούν ως τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υλοποίηση της ανωτέρω κοινωνικής δράσης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 28910 22922 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Share