«Γιορτή του Σινεμά» στους θερινούς κινηματογράφους του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, με ελεύθερη είσοδο

«Γιορτή του Σινεμά» στους θερινούς κινηματογράφους του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, με ελεύθερη είσοδο
Με ελεύθερη είσοδο για όλους, χωρίς να απαιτούνται τηλεφωνικές κρατήσεις. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Τη «Γιορτή του Σινεμά» θα γιορτάσει ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, στις 24 και στις 25 Ιουλίου, με τη ΔΩΡΕΑΝ προβολή των ταινιών «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – MAN OF GOD» και «ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΤΟ – A MAN CALLED OTTO» στους δύο δημοτικούς θερινούς του κινηματογράφους.

Συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα, 24/7, στο ΣΙΝΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ θα προβληθεί «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – MAN OF GOD» της Γέλενα Πόποβιτς, στην οποία, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούν οι Άρης Σερβετάλης, Αλεξάντερ Ποπόφ και Μίκι Ρούρκ.

Και την Τρίτη, 25/7, στο ΣΙΝΕ ΠΥΛΑΙΑ θα προβληθεί η ταινία «ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΤΟ – A MAN CALLED OTTO», σε σκηνοθεσία Μαρκ Φόρστερ και πρωταγωνιστές τον Τομ Χανκς και τη Μαριάνα Τρεβίνιο.  

«ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ το θερινό σινεμά, προσφέροντας, στις 24 και στις 25 Ιουλίου, δωρεάν είσοδο στα θερινά σινεμά του δήμου μας. Θέλουμε να μοιραστούμε με όλους τους φίλους του κινηματογράφου αυτήν τη μοναδική απόλαυση της προβολής μικρών αριστουργημάτων της σύγχρονης έβδομης Τέχνης, κάτω από τον δικό μας καλοκαιρινό έναστρο Ουρανό», τόνισε ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. 

Επισημαίνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους. Δεν θα γίνουν τηλεφωνικές κρατήσεις θέσεως, αλλά θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η προσέλευση του κοινού θα ξεκινήσει στις 20:30. Στις 21:00 θα γίνει ο χαιρετισμός του Δημάρχου και στις 21:10 θα πραγματοποιηθεί η προβολή των ταινιών.

Share