Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ για τη δράση: “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” έτους 2019-2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εξέδωσε η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., προκειμένου να καταρτίσει ενδεικτικό και μη εξαντλητικό κατάλογο Φορέων/Δομών προς διευκόλυνση – ενημέρωση των ωφελούμενων – κατόχων “αξιών τοποθέτησης” (vouchers) της  δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΤΟΥΣ 2019-2020.

Στα πλαίσια της πρόσκλησης καλεί :

  • Τους βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς
  • Τους βρεφονηπιακούς σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας
  • Τους Παιδικούς Σταθμούς
  • Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και
  • Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕΑ)
    να δηλώσουν, εφόσον το επιθυμούν, από την Δευτέρα 3.6.2019 και μέχρι την Παρασκευή 7.6.2019 και ώρα 12:00 μ.μ., την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες φροντίδας και φιλοξενίας σε βρέφη, νήπια, παιδιά και άτομα ΜΕΑ των ωφελούμενων/κατόχων «Αξίας Τοποθέτησης» (voucher) ως εξής:
  1. Στην περίπτωση Φορέων/Δομών που συμμετείχαν στον προηγούμενο ετήσιο κύκλο του Προγράμματος (2018-2019), οιενδιαφερόμενοι Φορείς με τον ΑΦΜ τους και τον ειδικό κωδικό που ήδη διαθέτουν, θα κάνουν εισαγωγή στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή για την αίτηση δήλωση-συμμετοχή των φορέων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα 2018-2019 https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2019/foreis_2019/index.php, που έχει δημιουργήσει για τον σκοπό η Ε.Ε.Τ.Α.Α. και θα δηλώσουν, μόνον ηλεκτρονικά, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν με τα στοιχεία των δομών που έχουν ενταχθεί στη δράση του έτους 2018 – 2019 και ισχύουν μέχρι σήμερα. Για οποιαδήποτε μεταβολή ή τροποποίηση της δυναμικότητας ή προσθήκη νέας δομής, ο φορέας θα πρέπει να ακολουθήσει την διαδικασία της παραγράφου 2, για στοιχεία που μεταβάλλονται.
  2. Σε περίπτωση Φορέα/Δομής που συμμετέχει για πρώτη φορά στην δράση (ή των μεταβολών της παραγράφου 1) θα συμπληρώνεται η Αίτηση – Δήλωση του φορέα, η οποία και θα αποσταλεί υπογεγραμμένη σε μορφή pdf στη διεύθυνση enarmonisi2019@eetaa.gr μαζί με φωτοτυπία της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ή οποιουδήποτε άλλου ισοδύναμου εγγράφου αποδεικνύει τη νομιμότητα της λειτουργίας της δομής. Η αίτηση θεωρείται έγκυρη μόνον μετά την αποστολή στην παραπάνω διεύθυνση enarmonisi2019@eetaa.gr της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Μπορείτε να δείτε την πρόσκληση στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2019/03062019_anakoinosi_prosklisi_foreis.pdf

Share