12ο Φεστιβάλ Πολυγύρου – Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού 2020 | Ανακοίνωση για τη ματαίωση του υπόλοιπου προγράμματος εκδηλώσεων

Παρατηρώντας τη συνεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων covid-19 στη χώρα μας και τη ραγδαία αλλαγή της κατάστασης που επικρατεί σήμερα σε σχέση με την περίοδο, που αποφασίσαμε την πραγματοποίηση του 12ου Φεστιβάλ Πολυγύρου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία, με γνώμονα την προστασία των πολιτών, αλλά και με την ενσυναίσθηση για το πώς πρέπει να βιώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, αποφασίζουμε την ακύρωση όλων των επόμενων προγραμματισμένων εκδηλώσεων του 12ου Φεστιβάλ Πολυγύρου – Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού 2020.

Ο σχεδιασμός του Φεστιβάλ έγινε βάσει των πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας, τα οποία αναπροσαρμόστηκαν κάθε φορά με την εξαγγελία νέων. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε πως η ασφάλεια και η προστασία, ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, είναι στοιχείο πολιτισμού, τον οποίο υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες, μουσικούς, ηθοποιούς, τεχνικούς και όλους τους συνεργάτες μας, το κοινό που με θέρμη αγκάλιασε το φετινό μας πρόγραμμα, ενώ οι εκδηλώσεις που ακυρώνονται παραμένουν ως πρώτη επιλογή όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Δεν ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2021, γιατί σκοπεύουμε να επανέλθουμε πολύ πιο σύντομα με νέες ιδέες και προτάσεις πολιτισμού, που θα είναι προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share