14ο OTS Forum: Από 10 έως 12 Νοεμβρίου, στην Αλεξανδρούπολη

Το 14ο OTS Forum ξεκινά τις εργασίες του στην Αλεξανδρούπολη
To 14o OTS Forum, η ετήσια τριήμερη εκδήλωση της OTS, θα πραγματοποιηθεί φέτος, με φυσική παρουσία, στο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη, στις 10, 11 & 12 Νοεμβρίου 2022.

To 14o OTS Forum «ανοίγει» τις πύλες του για τους ανθρώπους της Δημόσιας Διοίκησης στις 10, 11 & 12 Νοεμβρίου 2022, στο Ramada Plaza Thraki, στην όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Βασικό αντικείμενο της OTS, στην τριακονταετή πορεία της στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελούν η ανάπτυξη συστημάτων και η υλοποίηση έργων πληροφορικής σε φορείς του Δημοσίου.

Η ιδέα διεξαγωγής των OTS Forum γεννήθηκε μέσα από την επιθυμία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας να βρίσκεται κοντά στους χρήστες των συστημάτων της, σχεδιάζοντας, από κοινού, το ψηφιακό αύριο.

Διάρθρωση του 14ου OTS Forum

Κατά τη διάρκειά του 14ου OTS Forum θα δοθεί η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων κι εμπειριών, για τα καθημερινά προβλήματα που ανακύπτουν, και ανάδειξης καλών πρακτικών. Παράληλλα, θα αποτυπωθούν καινοτόμες προτάσεις για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που υφίστανται στον Δημόσιο τομέα. Η καταγραφή αυτών των ζητημάτων, κοινού ενδιαφέροντος, θα πραγματοποιηθεί από καταξιωμένα στελέχη εταιρειών του χώρου της Πληροφορικής και εκπροσώπων των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης, και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Μέτιος. Στη θεματική ενότητα που αφορά στις Επιχειρήσεις Ύδρευσης θα απευθύνει χαιρετισμό o Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ και Δήμαρχος Ρεθύμνης, ο Γιώργης Μαρινάκης.

Το πρόγραμμα του 14ου OTS Forum, με επίκεντρο την Ψηφιακή Μετάβαση των Οργανισμών και τη σύσταση των «Έξυπνων» Πόλεων, καθώς και την προαγωγή του οικονομικού μετασχηματισμού της χώρας, διαρθρώνεται ως εξής:

  • Καλές Πρακτικές Ψηφιακού Μετασχηματισμού: «Δημιουργώντας την πόλη του αύριο, σήμερα!»
  • Open1 – Η Νέα γενιά εφαρμογών της OTS ως βασικό εργαλείο των «Έξυπνων» Πόλεων για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων
  • Χρηματοδοτικά Προγράμματα της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027
  • Το Ψηφιακό Μέλλον των Επιχειρήσεων Ύδρευσης
  • Προκλήσεις Κυβερνοασφάλειας & Επιχειρησιακή Συνέχεια
  • Εφαρμογή του νέου Λογιστικού Πλαισίου της Γενικής Κυβέρνησης (Π.Δ. 54/2018)
  • Εφαρμογή Εσωτερικού Ελέγχου στην πράξη

To 14ο OTS Forum στηρίζουν:

Μεγάλοι Χορηγοί: CISCO, DT&S, COSMOTE, E.Y. Ελλάδος, Lever A.E. Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Χορηγοί: Alfaware, ΑΩΖ, Blue Value, Crowdpolicy, EuroConnect, Greek Fintech Cluster, Μεσόγειος Α.

Υποστηρικτές: ACS Services, Collectives, EPI Systems, Innosec

Χορηγοί Επικοινωνίας: Governet, ICT tplus, ICT Weekly

Share