Δήμος Τρικκαίων | SNF Run: Τρέχουμε για την ενίσχυση του Νοσοκομείου

Δήμος Τρικκαίων, Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων και Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν αγώνα με καλό σκοπό: τον αγώνα SNF Run, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture, ο οποίος διεξάγεται σε όλη τη χώρα, από 15 έως 21 Ιουνίου 2020, έχοντας ως στόχο την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας.

Στα Τρίκαλα, ο Δήμος Τρικκαίων συνεργάστηκε με τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων, κατόπιν της σχετικής πρόσκλησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Έτσι, την Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020, από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα, με αφετηρία το πάρκο του Αη Γιώργη, όσοι/ες Τρικαλινοί και Τρικαλινές το επιθυμούν, μπορούν να μετάσχουν στο SNF Run για απόσταση 5 χλμ., τηρώντας βεβαίως τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΙΣΝ: «Πρώτη φορά εξ αποστάσεως, αλλά πάντα από κοινού και για καλό σκοπό!».

Πώς λειτουργεί

  1. Κάθε δρομέας «κατεβάζει» από το κινητό του την εφαρμογή Sporthive Live (MYLAPS Sporthive Live Events) από Apple App Store ή το Google Play Store.
  2. Κάνει δωρεάν εγγραφή στο κινητό.
  3. Συνεισφέρει, εφ’ όσον το επιθυμεί, με προτεινόμενο ποσό άνω των 5€ για το Νοσοκομείο Τρικάλων. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, τριπλασιάζεται από το ΙΣΝ και αποδίδεται στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του νομού.

Διαδίδουμε και συμμετέχουμε

Υπάρχουν, επίσης, πρόσθετες επιλογές:

  1. Τρέχουμε ή περπατάμε τη διαδρομή και καταγράφουμε την επίδοσή μας στο fitness app της προτίμησής μας (π.χ. Runkeeper, Nike Run Club, Garmin, κτλ.) ή στο smartwatch.
  2. Αφού τρέξουμε, βγάζουμε μία φωτογραφία την επίδοσή μας από την οθόνη του κινητού ή του smartwatch και την ανεβάζουμε στην εφαρμογή Sporthive Live, μαζί με τον αριθμό συμμετοχής μας.
  3. Και μην ξεχάσουμε! Βγάζουμε selfie και τη μοιραζόμαστε με το hashtag #SNFRun. Παράλληλα, προ(σ)καλούμε τους φίλους και φίλες μας να τρέξουν μαζί μας. «Έτρεξα 5 χιλιόμετρα για καλό σκοπό! Μπορείς κι εσύ!»

Οσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο SNF Virtual Run, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, Βαγγέλη Διβάνη, στον τηλεφωνικό αριθμό 693 436 6610.

Η εταιρία «Βιολάντα» θα βοηθήσει την προσπάθεια των αθλητών, που θα συμμετέχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα, στο πάρκο Αγίου Γεωργίου, παρέχοντας μπάρες βρώμης με μαύρη σοκολάτα.

Share