Ηλεκτρονικά και άμεσα οι αιτήσεις για 70 καθαρίστριες σχολείων στον Δήμο Τρικκαίων

Δύο οι δράσεις του Δήμου Τρικκαίων για την εξασφάλιση των καθαριστριών, για όλο το σχολικό έτος, στα σχολεία του Δήμου.

  1. Με δεδομένη την πανδημία και για αποφυγή προσέλευσης των ενδιαφερομένων στο Δημαρχείο, αξιοποιούνται α) αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή 24313 53506 (κ. Βάνα Αντωνιάδου), β) αποκλειστική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sxolikes@trikalacity.gr. Στην τηλεφωνική γραμμή οι υποψήφιες θα απευθύνονται για τυχόν απορίες σχετικά με τις αιτήσεις. Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα υποβάλλουν ΜΟΝΟ την αίτηση, την οποία θα έχουν εκτυπώσει από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων, θα την έχουν φωτογραφίσει και απλώς θα την επισυνάπτουν. Μέσα σε 10 ημέρες από την πρόσληψη, θα κληθούν να προσκομίσουν τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, όπως ορίζονται.
  2. Η πρόσληψη καθαριστριών θα γίνει άμεσα, ώστε άμεσα να συνδράμουν το έργο των μόνιμων υπαλλήλων του Δήμου, για τον πλήρη καθαρισμό σε ΟΛΑ τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων. Κυρίαρχο και βασικό μέλημα του Δήμου είναι η πλήρης και ολική προετοιμασία, για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία τον Σεπτέμβριο.

Οι προσλήψεις αφορούν σε 70 άτομα, 67 με ωράριο πλήρους απασχόλησης και 3 με ωράριο μερικής απασχόλησης. Οι συμβάσεις είναι ορισμένου χρόνου και η αξιολόγηση γίνεται με μόρια. Η έναρξη υποβολής ΜΟΝΟ των αιτήσεων ηλεκτρονικά, θα γίνει την Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 25 Αυγούστου 2020.

Τις αιτήσεις, την προκήρυξη, τα δικαιολογητικά, κάθε ενδιαφερόμενος/η θα τις βρει στη σελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr στην ενότητα «Προκηρύξεις» ή απευθείας στη διεύθυνση https://trikalacity.gr/proslipsi-prosopikoy-se-ypiresies-katharismoy-scholikon-monadon/.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Share