Τον Οκτώβριο ξεκινά το πρόγραμμα «Σχολές Γονέων» του Δήμου Θεσσαλονίκης

πρόγραμμα «Σχολές Γονέων» Δήμου Θεσσαλονίκης
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης πρόκειται να υλοποιήσει -για το χειμερινό εξάμηνο του 2021- από την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, το πρόγραμμα «Σχολές Γονέων».

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση των νέων γονιών με μικρά παιδιά, για θέματα, που αφορούν στη διαπαιδαγώγησή τους σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και τις αρχές συμβουλευτικής, καθώς τα πρώτα παιδικά χρόνια καθορίζουν σημαντικά την προσωπικότητα των παιδιών.

Ο συντονισμός της ομάδας γίνεται από ψυχολόγο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους γονείς, κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης, με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών. Περιλαμβάνει 10 δίωρες ομαδικές συναντήσεις γονέων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου, Γρ. Ξενοπούλου 8, κάθε Τετάρτη, από 17:00 έως 19:00. Η συμμετοχή των γονέων είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς συμπληρώνουν την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, που θα αποσταλεί με e-mail στις διευθύνσεις: m.kalogeropoulou@thessaloniki.grg.chatzis@thessaloniki.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2313 318.938 (8:00-14:00).

Share